World of mind, body & baby

Alles voor voor een fijne start

Zwangerschap of postpartum relaxmassage

Als je zwanger bent verandert er veel aan je lichaam. Het kan behoorlijk belastend zijn voor lichaam en geest. Juist dan is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en jezelf te verwennen.

Het extra gewicht dat je met je meedraagt kan verschillende klachten veroorzaken. Vooral de lage rug, nek, schouders, benen en voeten kunnen pijnlijk zijn. Ook stress en/of angst voor de bevalling, slecht slapen en hormonale veranderingen kunnen redenen zijn om je lekker te laten masseren. Een zwangerschapsmassage zorgt ervoor dat je je op een positieve manier op je lichaam concentreert.

Tijdens een zwangerschapsmassage komt je hoofd even helemaal tot rust. Je spieren worden losser en soepeler en je ademhaling wordt dieper. Het gaat vooral om ontspanning en daarvoor zijn lichte aanrakingen voldoende. Doordat het zenuwstelsel wordt gekalmeerd, komt endorfine vrij. Dit gelukshormoon zorgt ervoor dat je baby zich prettig voelt.  Ook na de bevalling kan massage je helpen om te herstellen en te ontspannen.

De zwangerschapsmassage duurt 60 minuten. Tijdens de massage word gebruik gemaakt van een speciale tafel met een extra dikke dek laag. De extra dikke dek laag zorgt voor optimaal lig comfort voor de zwangere vrouw. Door extra kussens tussen de benen te plaatsten zorgen we voor een goede comfortabele lichaamshouding.

Prijslijst:

Massage van 50 minuten: €60,- 


Strip van 5 massages: €250,-

 

Strip van 10 massages: €500,-

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren, telefonisch of per mail, te worden afgezegd. Bij geen of een te late afzegging ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen. 

Massage kan aan huis binnen een straal van 10 km zijn er geen reiskosten daarna 0,20 cent per kilometer en eventuele parkeerkosten worden altijd doorberekend. Bij een doula of kraamzorgpakket is de korting 15 euro per massage.