World of mind, body & baby

Alles voor voor een fijne start

Mucha Mama Hypnobirthing 

Kom samen met je partner en geniet van de ontspanning en leerzame oefeningen. Bereid je voor op een mooie en positieve ervaring: de geboorte van je kind. Deze praktische hypnobirthing cursus zit vol met mentale voorbereidingstechnieken voor een liefdevolle bevalling.

Laat je twijfels of zorgen gaan en gebruik de ‘mind-tools’ om je sterk, zeker en positief te voelen. Daarbij leer ook hoe je de pijn kan verminderen….. Leer heerlijk ontspannen tijdens onze hypnobirthing cursus welke wordt ondersteund met lesvideo’s, hypnose sessies en het cursusboek. Bepaal zelf wanneer, waar en hoe vaak je je voorbereidt.

De cursus is een praktische workshop, je leert veel fijne en ontspannende oefeningen om jezelf en je partner zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling. De sfeer is heel relaxt en er wordt vanuit een logische denkwijze omgegaan met de mind & body benadering.

Voor meer informatie en het boeken van een cursus ga naar:

https://www.muchamama.nl/hypnobirthing-rijswijk/ 


Prijs: €258 all-in

Cursus voor 2 personen inclusief hypnobirthing luistersessies, lesfilmpjes, Eboek en extra support in geval van dreigende inleiding of stuitligging.


Bij afname van andere pakketten kun je van mij een kortingscode krijgen die je kunt invullen bij inschrijving via de website. Deze korting werkt alleen bij mij.

 

Op dit moment is er nog geen cursus locatie in wassenaar. Daar word druk naar gezocht, tot die tijd is alleen privé cursus aan huis mogelijk deze is te volgen voor de prijs van een groepscursus neem contact op om een datum te plannen. 


Prijs: € 269 per stel (groepscursus)

Prijs: € 379 per stel (prive cursus datums zelf te bepalen)